Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Persondatapolitik

Databeskyttelse er en tillidssag – og din tillid er vigtig for os. Det er yderst vigtigt, at du som kunde føler dig tryg, når du handler på LittledeluxeLittledeluxe vil i det følgende redegøre for, hvordan vi i Littledeluxe anvender de personlige oplysninger, som du efterlader dig ved at afgive en ordre, eller når du besøger Littledeluxe.dk, samt når du anvender de forskellige funktioner på hjemmesiden.

Littledeluxe (JEAN ApS), CVR-nr. 33760175, ejer og er dataansvarlig for alle Littledeluxe hjemmesider, herunder Littledeluxe.dk. Littledeluxe kan kontaktes på:

Littledeluxe (JEAN ApS)
Omega 9
8382 Hinnerup
Danmark

Tlf.: +45 50 97 22 08

Mail: info@littledeluxe.dk

Vi lever op til Persondataloven samt European General Data Protection Regulation 2018 (GDPR).

Du kan finde flere informationer om Databeskyttelsesloven og GDPR på Datatilsynets hjemmeside.


1. Indsamling og opbevaring af personlige oplysninger

Littledeluxe indsamler og gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger.

Vi indsamler kun relevante ikke-følsomme personoplysninger om dig. Disse indsamler vi i forbindelse med ordrer/køb på Littledeluxe.dk og ved tilmelding til vores nyhedsbrev. Vi indhenter i hvert af disse tilfælde dit samtykke til indsamlingen. Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig.

De personlige oplysninger, vi indsamler i forbindelse med ordrer/køb på Littledeluxe .dk, omfatter dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer og valgt udleveringssted samt eventuel alternativ leveringsadresse.

De oplysninger, vi indsamler i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, omfatter dit navn og din e-mail.

Vi opbevarer dine almindelige personlige oplysninger krypteret i en MySQL database. Adgangskoder er krypteret med md5 encryption.

Dine oplysninger opbevares i 5 år, hvorefter de slettes, med mindre yderligere opbevaring er nødvendig for at følge gældende lov.


2. Formål med indsamling af personoplysninger ved ordrer/køb i vores webshop

Alle indsamlede personoplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med gennemførelse af ordrer/køb i vores webshop, herunder specifikt til:

– Betalingsoplysninger i forbindelse med verificering og gennemførelse af betaling
– Fremsendelse af ordrebekræftelse 
– Fremsendelse af varer
– Fremsendelse af faktura
– Reklamationer
– Returnering

– Evt. fremsendelse af kundeundersøgelse.

Vi bruger alene din e-mailadresse til gennemførelsen af din ordre og kundeundersøgelser, fx til fremsendelse af ordrebekræftelse. Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev, kræver dette et særskilt samtykke fra dig.

Vi bruger alene dit telefonnummer til at kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre, og/eller du skal have besked om din levering.
Oplysninger sendes krypteret og i overensstemmelse med branchestandarder. Littledeluxe har ikke adgang til dine kortinformationer o.l.


3. Formål med indsamling af personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbrev:

Vi sender kun nyhedsbreve til dig, hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Alle informationer indsamles med det formål at kunne fremsende dig nyhedsbrevet. Vi indsamler dit navn og din mailadresse.

Du kan til enhver tid nemt trække dit samtykke tilbage/afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden eller ved at sende en mail til info@littledeluxe.dk

Nyhedsbrevene indeholder gode råd til forældre, tilbud, nyheder samt information om nyttige produkter.

Ydermere giver du samtykke til følgende:
- Modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om forladt kurv på Littledeluxe.dk.
- Modtage e-mails, der indeholder produkter fra Littledeluxe, du har vist interesse for.


4. Videregivelse af informationer til tredjepart

Personoplysninger videregives kun til tredjepart uden for Littledeluxe, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. Oplysninger kan deles med tredjepart i forbindelse med:

- Forsendelse: Oplysninger om navn og adresse videregives til DAO forbindelse med levering af dine varer.

- Opbevaring af informationer: Informationer om salg og købshistorik opbevares krypteret på ekstern server.

- Fejlfinding og udvikling: Informationer kan deles med ekstern programmør i forbindelse med fejlfinding og udvikling af hjemmeside.
  
- Kundeservice, ordrebehandling og marketing: Informationer deles med medarbejdere i JEAN APS i forbindelse med kundeservice, ordrebehandling og markedsføring af Littledeluxe.

- Udsendelse af nyhedsmail: Oplysninger overføres til vores mailsystem, så vi kan udsende nyhedsbreve m.v.

- Regnskab: Fakturaer overføres til behandling i vores økonomisystem i forbindelse med bogføring til virksomhedens regnskab.

Alle tredjeparter, som får adgang til vores hjemmeside, forpligter sig til at leve op til Littledeluxe databehandleraftale.

Littledeluxe overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter eller til lande uden for EU.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da Littledeluxe anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver personlige oplysninger, hvis vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri med fx kreditkort.


5. Dine rettigheder

Du har til enhver tid følgende rettigheder efter Databeskyttelsesforordningen:

- Ret til indsigt:
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som Littledeluxe behandler om dig.

- Ret til rettelse:
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

- Ret til sletning:
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine oplysninger, inden Littledeluxe's generelle slettefrist indtræffer.

- Ret til indsigelse:
Du har ret til at gøre indsigelse mod Littledeluxe's lovlige behandling af dine oplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

- Ret til at trække samtykke tilbage
Du har til enhver tid ret til at trække et samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Littledeluxe på info@littledeluxe.dk. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af Littledeluxe's behandling af dine oplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke. Det får derfor først virkning fra det tidspunkt, hvor du trækker samtykket tilbage.

- Ret til at klage til Datatilsynet 
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Littledeluxe behandler dine oplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


6.Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på en pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Littledeluxe benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores webshop og serviceydelser. Herudover benyttes cookies til at tilpasse din browsing-oplevelse.

Når du får adgang til vores webshop, sender vores server en cookie til den computer, smartphone, tablet-pc eller anden enhed, som du benytter, når du får adgang til og benytter vores webside. Denne cookie giver os mulighed for at genkende din enhed, men ikke hvem der bruger den.

Afvis eller slet cookies
Hvis du ønsker det, har du altid muligheden for at afvise eller slette din cookies på din computer. For at gøre dette skal du ændre indstillingerne i din browser, hvilket er forskelligt alt efter hvilken browser du anvender. Vær dog opmærksom på at mange funktioner og services ikke længere vil være tilgængelige, da de forudsætter, at hjemmesiden kan huske, de valg du foretager.

Se vejledning til hvordan du afviser eller sletter dine cookies her.