Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

BIBS Str. 2 Sutter

BIBS str. 2 er den perfekte størrelse til langt de fleste børn. Suttedelen er smal i halsen og har en suttedel på ca. 30 mm. Længden passer til de fleste børn uanset alder, fordi netop denne længde er i stand til at få aktiveret dit barns sutterefleks. Du vil med stor sikkerhed kunne bruge BIBS str. 2 i den tid, dit barn kommer til at bruge sut.

Find vores populære BIBS str. 2 sutter i enten latex eller silikone i serierne Colour, Supreme og de Lux i et væld af farver her på siden.

Filter
%
BIBS Supreme silikone str. 2 symmetrisk sut
Supreme str. 2 - All-Black
Varenummer: SUP-All-09-silicone

20,00 kr.  44,00 kr.  (55% besparet)

Undgå sutteforvirring med en rund BIBS sut

Det er en god idé at vente med at introducere dit barn til sut, indtil amningen er veletableret. Dit barns sutteteknik skal være på plads, hvis du vil mindske risikoen for, at der opstår sutteforvirring. Når du vælger en BIBS str. 2 sut med rund suttedel træffer du et sikkert valg – for at undgå sutteforvirring er det nemlig meget vigtigt, hvilken sut du vælger til dit barn. Det er typisk de flade sutter, der skaber sutteforvirring. Med de flade sutter skal baby trykke eller klemme suttedelen fast med en flad tunge op mod ganen, og når denne sutteteknik bliver overført til mors bryst under amningen, så vil amningen ofte gøre ondt på mor eller også vil dit barn få svært ved at hente mælken ud, hvilket resulterer i, at han/hun får for lidt mælk. Med en rund sut vil dit barn til gengæld svøbe sin tunge rundt om selve suttedelen, og denne teknik er den helt rigtige at overføre til amningen.

Brug BIBS str. 2 til din nyfødte baby
Når sutten minder mest muligt om mors bryst, foregår skiftet mellem bryst og sut nemmere og behageligere for både mor og barn. Sutterne fra BIBS er med runde suttedele og dermed er de ammevenlige. Da sutterne rent anatomisk ligner samt føles som en brystvorte, er BIBS sutterne også det naturlige valg for dit barn. Selvom den runde sut er det mest naturlige valg for dit barn, så er det også værd at huske, at længden på sutten også er afgørende. Hvis suttedelen er for kort, vil dit barns tunge nemlig ikke kunne gribe eller svøbe rundt om sutten, og dermed vil dit barn i stedet prøve at holde fast i sutten med musklerne omkring munden, hvilket fører til en smertefuld amning for dig som mor. Derfor vil vi anbefale en BIBS str. 2 sut med en suttedel på omkring de 30 mm, der fungerer for de fleste babyer.
Husk, at hvis du oplever, at suttedelen pludselig bliver stor, så er det tid til at udskifte sutten.
Vil du vide mere om størrelser på sutter og hvorfor sutter udvider sig, så kan du med fordel dykke ned i vores blogindlæg, der netop uddyber disse emner.

Gør dit barns BIBS str. 2 sut unik med navn på
Skal du have navn på dine sutter fra BIBS, så hop over på følgende side og find vores udvalg af sutter med mulighed for gravering: BIBS sutter med navn.