Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Om os

Littledeluxe.dk – et sundt valg for dit barn

På en informationsside for nybagte forældre stødte jeg en dag på en nybagt mors frustrationer over skadelige og kræftfremkaldende stoffer i sutter. Hvorfor putte BPA, PVC og phthalater i sutter til små børn? Det kunne jeg slet ikke se nogen idé i – hvorfor udsætte vores små børn for stoffer, som kan føre til sygdom eller ubehag, når det kan undgås?

Jeg er selv mor til to skønne børn – en pige og en dreng – og jeg kan tydeligt huske, hvordan det var som nybagt mor at skulle finde hoved og hale i babyjunglen. Der er så mange forskellige meninger om, hvad man må – og især om hvad man ikke må. Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver og har i mange år arbejdet med handicappede eller syge børn. Med min erfaring følte jeg mig draget imod dette problem, og jeg satte mig for at undersøge det nærmere. Jeg fandt frem til, at der var rigtig mange sutter, som indeholder stoffer, der formodes at være kræftfremkaldende.

Når man er nybagt mor, kan man umuligt nå at sætte sig ind i alt. Jeg besluttede mig for at oprette en hjemmeside, Sundesutter.dk (nu Littledelxue.dk), som kun forhandler sutter uden skadelige stoffer som BPA, PVC og phthalater for at hjælpe andre forældre med at træffe det sunde valg. Heldigvis er der sket rigtig meget med lovgivningen om skadelige stoffer i produkter til børn, ligesom flere sutteproducenter har taget et etisk ansvarligt standpunkt, siden jeg startede Sundesutter (nu Littledeluxe) i 2011.

Grundtanken bag Littledeluxe.dk er stadig, at det skal være et sted, hvor forældre trygt kan handle – og så kan I bruge kræfterne på at finde vej rundt i resten af babyjunglen eller på kvalitetstid med jeres børn. Derfor finder I kun produkter fra de bedste og mest pålidelige babybrands hos os.

Bedste hilsner

Annette Jensen
Littledeluxe.dk