Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Inspiration til dig, der skal holde dåbs- eller navngivningsfest!

Byd din lille guldklump velkommen til verden med en mindeværdig dåbs- eller navngivningsfest for venner og familie. 


For mange forældre kan det virke overvældende at planlægge en stor fest med en lille baby på armen, og det kan vi godt forstå. Men husk, det handler ikke kun om festen – det handler om at skabe gode minder med sine nærmeste  ❤

Inspiration til borddækning 

Planlægning af borddækning kræver, at du beslutter dig for valg af tema, duge, servietter, lys, bordkort m.m. Det populære valg er lyserødt og lyseblåt tema, alt efter om festen er for en pige eller en dreng. Hvis du kunne tænke dig at lave kreative bordkort, kan du f.eks. få graveret dine gæsters navne på nogle lyserøde eller lyseblå sutter. Vi lover, at de bliver et hit, og som et lille minde kan gæsterne få lov til at tage deres sut med hjem.

Se vores udvalg af sutter, der kan graveres navn på!


Inspiration til underholdning 

Når du holder fest, hvor både børn og voksne er inviteret, kan det være en god idé at planlægge nogle sjove børneaktiviteter. Du kan f.eks. sørge for, at der er et bord til børnene, som er beklædt med en dug i kraftigt papir, som børnene kan dekorere med farvekridt og farveblyanter. Læg evt. to lag papir, så de kan klippe deres tegninger ud af det øverste lag.

Er vejret godt og holder du festen med nem adgang til et udendørs område, hvor børnene kan lege, kan du finde lidt forskelligt frem f.eks. gadekridt, bolde og sanselegetøj som puttekasse og stablekopper.

Se vores udvalg af legetøj!


Inspiration til gaveønsker

Måske mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig af personlige og brugbare gaver. Vi har lavet en lille ønskeliste, som forhåbentlig kan inspirere dig:

Bamser fra Teddykompaniet:
En sød og blød bamse bliver hurtigt en krammefavorit. Dit barn vil ikke kunne få nok af bamser, så det er altid en god gave for den lille.

Se vores udvalg af bamser her!


Bideringe fra Mushie:
Vores bideringe fra Mushie er lavet af 100% fødevaregodkendt silikone og er en perfekt gave, til når den første tand begynder at titte frem og gummerne klør.

Se vores udvalg af bideringe her!


Legetøj fra Mushie:
Stabelkopper er gode for finmotorikken, fordi de skal stables. Derudover kan kopperne også leges med enkeltvis; de er især sjove at lege med i badet eller i sandkassen, fordi de har mønstre i bunden, som får vand og sand til at sive igennem.

Se vores udvalg af legetøj her!


Børneservice fra Mushie:
Inden længe skal den lille til at spise rigtig mad. En fin tallerken i silikone med inddelte rum vil sørge for, at dit barn kan overskue, hvad der bliver serveret. Med denne gave vil dit barn komme godt i gang med sit madeventyr.

Se vores udvalg af børneservice her!