Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Sig det med sutter!

Hvordan fortæller du den gode nyhed?

Når man venter et lille nyt familiemedlem, er det ikke bare en stor glæde for de vordende forældre – for de kommende bedsteforældre, oldeforældre og andre nære familiemedlemmer vil nyheden om en familieforøgelse ofte være en begivenhed, som de længe har set frem til, håbet på og glædet sig til.

Når forældre bliver bedsteforældre

For såvel dine egne som for din partners forældre får det stor betydning for deres liv, når de bliver bedsteforældre. Det er vigtigt for dem at blive inkluderet og få lov til at tage del i dette vidunderlige nye kapitel i jeres liv.

Når nyheden om et lille barnebarn først er ude – og for mange kommende bedsteforældres vedkommende også i mange år inden da – glæder de sig som små børn til at tage den nye titel på sig og til at kaste deres kærlighed på jeres lille guldklump.

En nyhed er kun en nyhed, første gang man hører den

“I skal være bedsteforældre” er en nyhed, I kun kan overbringe én gang, så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af, hvordan I fortæller det til jeres nærmeste? Mit råd er: Gør jer selv den tjeneste at gøre lidt ekstra ud af det, når I skal springe bomben, for det er et øjeblik, I aldrig vil glemme.

Da jeg var gravid med mine egne børn, var det utroligt vigtigt for mig at få fortalt det til mine forældre på en god måde. For du får jo aldrig en større eller bedre nyhed at fortælle dine forældre, end at I venter et lille barn, og at de skal være bedsteforældre.

Timingen er vigtig

Nogle af de overvejelser, jeg selv gjorde mig, da jeg ventede mine børn, var, at jeg selvfølgelig ville fortælle det til mine forældre på et tidspunkt, hvor de havde tiden og roen til virkelig at nyde overraskelsen. På denne måde sikrede jeg mig også, at vi virkelig havde tid til at glæde os sammen. Deres overraskelse, glæde og rørelse er et minde, jeg tager med mig for evigt.

Sig det med sutter

Én måde at sige det på – som jeg selv er helt vild med – er at give de nærmeste familiemedlemmer et hint i form af en lille gave, lige inden du/I fortæller dem den store nyhed.

Ved at give en lille gave får du sat scenen og skabt en god forventning – dog uden at de kommende bedsteforældre har nogen anelse om, hvor stor en gave, der gemmer sig i den lille pakke, de er ved at åbne.

Min favorit er helt klart at give en sød lille navnesut, hvor du fx har indgraveret teksten ”Bedstemor”, ”Bedstefar” eller ”Du skal være moster”. Hvad der helt præcist skal stå på sutten er naturligvis op til jer og jeres fantasi.

Silikone bliver – i modsætning til naturgummi – aldrig for gammelt, så det er en god idé at få skrevet tekst på silikonesutter, så kan sutten bagefter gemmes som et godt minde til (næsten) evig tid.

Nu er der kun tilbage at ønske jer held og lykke med at overbringe den store nyhed! – Og husk at nyde øjeblikket – for det er altså en STOR oplevelse.

Du finder vores udvalg af sutter, som kan graveres her


Bedste hilsner
Annette