Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER


Littledeluxe (JEAN ApS)
CVR: 33760175
Omega 9
8382 Hinnerup
E-mail: info@littledeluxe.dk
Telefon: +45 50 97 22 08

Etableringsår: 2011

PRISER

Priserne på hjemmesiden er angivet i danske kroner og er inklusiv moms og danske afgifter. Ved betaling tillægges forsendelsesomkostninger, som er porto og øvrige omkostninger i forbindelse med forsendelse.
Ved forsendelse til øvrige lande, er der andre følgende regler:

 • EU-land: dansk moms og ingen told
 • Ikke EU-land: ingen dansk moms, told og øvrige afgifter i henhold til nationale regler.

BETALING

Hos Littledeluxe.dk har du følgende betalingsmuligheder:
 

 • Dankort
 • VISA
 • Visa electron 
 • JCB 
 • Master card
 • PayPal
 • MobilePay

Vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.

Der er desuden mulighed for at betale med EAN-nummer. Send en mail til info@littledeluxe.dk for nærmere aftale om betaling med EAN.

Ved betaling med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager dit kontoudtog. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Transaktioner med betalingskort via Littledeluxe.dk krypteres via SSL. Littledeluxe.dk får ikke disse informationer. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet
Du kan læse mere om kortbetaling og sikkerhed på følgende hjemmesider:
www.pbs.dk 
www.betaling.dk 
www.fi.dk 
www.forbrugersikkerhed.dk

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 


Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 


 
Et godt råd om internethandel. Indtast aldrig din PIN-kode. Det er ikke nødvendigt.

 BESTILLING 

Sådan handler og bestiller du online:
1. Find den eller de varer som du ønsker og læg dem i kurven.
2. Når du er færdig med at handle vælger du "Indkøbskurv"
3. I kurven kan du se hvilke varer du har valgt, her har du mulighed for at tilpasse din bestilling. Vælg derefter "Gå til kassen"
4. Du vil blive bedt om at give os dine personlige oplysninger. Når felterne er udfyldt korrekt, kan du fortsætte til næste trin.
5. Læs og accepter handelsbetingelserne.
6. Tjek at alle oplysninger er korrekte og godkend ordren.
7. Efter betaling med kort vil du efter godkendelse af ordren komme til betalingssiden.

Når du handler med Littledeluxe.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@littledeluxe.dk.

LEVERING

Leveringstid
Vi bestræber os på at få sendt dine varer 1-3 hverdage efter modtagelsen af bestillingen. Herefter er leveringstiden 1-2 hverdage. Hvis vi ikke kan overholde denne leveringstid, vil du få besked pr. mail.


Forsendelse
Littledeluxe forsendelser er med DAO.
Ved Littledeluxe er der gratis levering i Danmark ved bestillinger over 399 kr. Ved bestilling imellem 250 kr. og 399 kr. koster fragten 19 kr. og under 250 kr. koster fragten 29 kr.
Bemærk, at der kan være situationer, hvor der pga. pladsproblemer i den valgte pakkeshop leverer din ordre til en anden pakkeshop i nærheden af dig. 


Afhentning
Vælger du selv at afhente din bestilling, kan ordren afhentes på Littledeluxe's adresse den efterfølgende hverdag mellem kl. 9.00 og 15.00. Dette er gratis.


Særlige vilkår og begrænsninger
På Littledeluxe .dk er det kun muligt at vælge levering til Danmark.

FORTRYDELSESRET – HVIS DU FORTRYDER DIT KØB

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail: info@littledeluxe.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.

Husk at vi ikke tager sutter retur, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. 

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Ønsker du at sende en vare retur, tilbyder vi gerne at sende dig en returlabel og trækker derefter fragtprisen fra dit køb.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvis du ønsker at returnere, skal varen sendes til:
Littledeluxe
Omega 9
8382 Hinnerup

NB! Din returforsendelse må kun sendes til firmaadressen - vi afhenter ikke returforsendelser sendt til pakkeboks eller posthus. Du må dog gerne returnere din vare fysisk på vores hovekontor i Hinnerup på ovenstående adresse.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
Bemærk: Littledeluxe yder ingen fortrydelsesret på specialfremstillede sutter, når fremstillingen er påbegyndt. Dette accepteres ved ordreafgivelsen.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen/plomberingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen. 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Littledeluxe
Omega 9
8382 Hinnerup

Din returforsendelse må kun sendes til firmaadressen - vi afhenter ikke returforsendelser sendt til pakkeboks eller posthus.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.
 

REKLAMATIONSRET - HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til info@littledeluxe.dk
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Littledeluxe .dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

VAREN SENDES TIL:

Littledeluxe
Omega 9
8382 Hinnerup

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Derudover beder vi dig vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse for at lette sagsbehandlingen og minimere ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

PERSONDATAPOLITIK - HVAD GØR VI MED DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Littledeluxe .dk er meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. 

Vi lever op til alle regler i Persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018 (GDPR).

Du kan finde flere informationer om Persondataloven og GDPR på Datatilsynets hjemmeside

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos JEAN ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for JEAN ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.littledeluxe.dk er JEAN ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@littledeluxe.dk.

 
Når du handler på Littledeluxe .dk, kan du være sikker på at vi:

 • Ikke sælger dine personlige oplysninger til tredjepart
 • Ikke indhenter personlige oplysninger om dig fra tredjepart
 • Lader det være op til dig, om du vil slettes fra kundedatabasen
 • Oplyser dig til enhver tid om, hvilke oplysninger vi måtte have om dig.

 

Oplysninger videregives kun til tredjepart uden for Littledeluxe, hvis det er nødvendigt for at kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. F.eks. videregives oplysninger om navn og adresse til forsendelsesagenter i forbindelse med deres levering af varer.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Læs mere om Littledeluxe's behandling af personoplysninger i vores Persondatapolitik.

TILMELDING TIL NYHEDSBREVE:

Vi sender kun nyhedsbreve til dig, som selv har tilmeldt nyhedsbreve. Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet via linket i bunden.

Nyhedsbrevene indeholder gode råd til forældre, de seneste tilbud, nyheder samt information om nyttige produkter, så hverdagen bliver lidt nemmere.

Vi garanterer dig for, at vi ikke videregiver eller sælger dine e-mailadresse til andre virksomheder.

Ydermere giver du samtykke til at modtage servicemeddelelser, herunder påmindelser om forladt kurv på Littledeluxe .dk, opfølgende e-mails efter køb på Littledeluxe .dk og e-mails der indeholder produkter fra Littledeluxe, du har vist interesse for.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på e-mail info@littledeluxe.dk eller på tlf.: +45 50 97 22 08.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
klageportalen@naevneneshus.dk
https://naevneneshus.dk/

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

OPHAVSRET

Tekst, billeder, grafik osv. er beskyttet efter loven om ophavsret. Overtrædelse kan medføre krav om erstatning, vederlag samt godtgørelse for udført arbejde.

SUTTER OG HOLDBARHED

Sutter skal udskiftes efter 4-8 ugers brug. Du bør altid tjekke sutten for slitage, inden du giver den til dit barn. Bruger dit barn naturgummisutter, er det særlig vigtigt, at sutterne udskiftes jævnligt. Naturgummisutter kan vokse i størrelsen og skifte farve fra gul til brun, når de bliver slidt. Et godt tip er derfor altid at have flere i brug ad gangen, som du løbende udskifter. Så kan du altid se, når en af naturgummisutterne er klar til udskiftning.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Littledeluxe .dk

Omega 9

8382 Hinnerup

E-mail: info@littledeluxe.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20.03.2024.