Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Hvorfor natsutter?

Hos Littledeluxe elsker vi natsutter!

Med en natsut slipper du nemlig for at tænde lyset og vække den lille, når sutten tabes i løbet af natten. Du slipper også for febrilsk at famle efter den forsvundne sut, mens de små klynkelyde gradvist tager til i styrke og fortvivlelse.

Natsutten er nemlig let at finde, fordi den er selvlysende! Det eneste, du skal gøre, er at udsætte natsutten for lys, inden den lille går til ro, så lyser sutten let op i mørket.

Hos Littledeluxe kan du vælge mellem natsutter fra FRIGG, Difrax, Philips AVENT og MAM.

Natsutter fra FRIGG

Natsutterne fra FRIGG er lavet i deres model Daisy og kommer i fem forskellige farver – fra den lyse Cream til den mørke Portobello.

Den smarte natsut med selvlysende knop og ring er nem at spotte i mørke., da den lyser op, når den har været udsat for lys. Du kan også med fordel holde sutten under en lampe inden sengetid, så den får tilstrækkeligt med lys til at kunne lyse hele natten.

FRIGG Daisy Night kommer i to størrelser: 0-6 måneder og 6-18 måneder. 

Se vores udvalg af FRIGG natsutter her

Natsutter fra Difrax

Difrax Natural Night serien består af 4 forskellige str. natsutter, i str. 0-6 mdr., 6+ mdr., 12+ mdr. og 18+ mdr. De har alle en symmetrisk suttedel, men adskiller sig udover str. på suttedelen, og skjoldet ved at 0-6 mdr. ikke har en ring, men istedenfor lyser knoppen op. På de 3 øvrige er det ringen som yser op i mørket. Derudover har 12+ mdr. den kendte halvmassive suttedel, som er kendetegnet for de øvrige Difrax i str. 12+ mdr. Det samme gælder 18+ mdr. som har en massiv suttedel, som resten af 18 + mdr. sutterne fra Difrax . 

Se vores udvalg af Difrax natsutter her

Natsutter fra Philips AVENT

Philips AVENT’s natsutter er designet med en selvlysende sikkerhedsring. Sutterne er alle med symmetrisk suttedel i silikone. I str. 0-6 mdr. er skjoldet symmetrisk, mens det i str. 6-18 mdr. er anatomisk. Der er store lufthuller i skjoldet, som sikrer en god ventilation af huden omkring munden.

Se vores udvalg af Philips AVENT natsutter her

Natsutter fra MAM

MAM Perfect Night og MAM Original Night sutterne har begge lyslagrende mineraler i knoppen, som får dem til at lyse i mørket.

Se vores udvalg af MAM Night her

MAM Original Night

MAM Original Night er MAMs klassiske sutter i en natudgave. Lige som MAM Original er er natsutterne her symmetriske med og udstyret med skånsomt buende skjold, der blidt følger ansigtets kurver. Selve suttedelen er i MAM Silk Teat silikone, der er tre gange så blød som almindelig silikone og har en fløjlsblød overflade.

Se vores udvalg af MAM Original Night her

MAM Perfect Night

Den mest skånsomme MAM sut, MAM Perfect, fås her i en natudgave. MAM Perfect Night er udstyret med selvlysende mineraler i knoppen. Som ved den almindelige MAM Perfect sut, er der tale om en yderst tandvenlig sut. Sutten er symmetrisk, i ekstra blød silikone og har ekstra store lufthuller, for god ventilation af barnets følsomme hud. MAM Perfect er desuden udstyret med en innovativ suttedel, der reducerer risikoen for skader på tandstillingen markant.

Se vores udvalg af MAM Perfect Night her

MAM Air Night

MAM Air Night er udstyret med en selvlysende knop, der pga. lysabsorberende mineraler lyser i mørket. Sutten er designet til at sikre maksimal lufttilførsel til den sensitive hud omkring barnets mund, samtidig med, at det innovative skjold skånsomt følger barnets ansigtsform for optimal trykfordeling.

Se vores udvalg af MAM Air Night her

Godnat og sov godt!


Bedste hilsner
Annette