Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Philips Avent Sutter

På sundesutter.dk kan du finde Philips Avent sutter i serierne Ultra Air og Ultra Soft i et væld af forskellige farver og designs – både med og uden motiver på. Derudover kan du på en række af sutterne fra Philips Avent vælge at få graveret navn eller en anden tekst på sutterne.

De symmetriske og ortodontiske Philips Avent sutter er indbegrebet at innovation, kvalitet og nytænkning. Philips Avent er et anerkendt brand, der går efter at skabe den bedste sut til babyer. Derfor er Philips Avent et populært brand i hele verden.
Udforsk vores brede udvalg af Philips Avent sutter til både drenge og piger her på siden.

Filter
%
Philips Avent ultra soft sut 6-18 mdr.
Ultra Soft 6-18 - Pink/Peach
Varenummer: SCF213-22

60,00 kr.  89,00 kr.  (33% besparet)
%
Philips Avent ultra air sut 0-6 mdr.
Ultra Air 0-6 - Rose/Pink
Varenummer: SCF245-20-Pink

50,00 kr.  79,00 kr.  (37% besparet)
%
Philips Avent ultra soft sut 0-6 mdr.
Ultra Soft 0-6 - Blue/Turquoise
Varenummer: SCF212-20

60,00 kr.  89,00 kr.  (33% besparet)
%
Philips Avent ultra soft sut 0-6 mdr.
Ultra Soft 0-6 - Pink/Peach
Varenummer: SCF213-20

60,00 kr.  89,00 kr.  (33% besparet)
%
Philips AVENT ultra air sut 18+ mdr.
Ultra Air 18+ - Lion/Bear
Varenummer: SCF349/14

50,00 kr.  79,00 kr.  (37% besparet)
%
Philips Avent ultra air sut 0-6 mdr.
Ultra Air 0-6 - Pink Dream
Varenummer: SCF345-20

50,00 kr.  79,00 kr.  (37% besparet)
%
Philips Avent Soothie Sut 3 Mdr. Blue & Green
Varenummer: SCF194-04

100,00 kr.  124,00 kr.  (19% besparet)
%
Philips Avent ultra soft sut 0-6 mdr.
Ultra Soft 0-6 - Swan/Dreams
Varenummer: SCF222-02

60,00 kr.  89,00 kr.  (33% besparet)
%
Philips Avent Plys Sutteholder & Ultra Soft Sut 0-6 Mdr
Ultra Soft Snuggle - Monkey
Varenummer: SCF348/12

135,00 kr.  150,00 kr.  (10% besparet)
%
Philips Avent ultra soft sut 6-18 mdr.
Ultra Soft 6-18 - Blue Universe
Varenummer: SCF222/22

60,00 kr.  89,00 kr.  (33% besparet)

Sådan vælger du den rigtige Philips Avent sut til dit barn


Alle Philips Avent sutter er frie for bisphenoler, de er ergonomiske og støtter den naturlige udvikling af din babys gane – derfor er de alle gode for dit barn. Men valget af sutter er en personlig smag, og da alle babyer ikke foretrækker det samme, er det en god idé at prøve sig frem for at finde frem til, hvilken sut dit barn foretrækker. Suttens vigtigste opgave er at trøste dit barn, så derfor skal valget falde på den sut, der trøster bedst.

Du kan med fordel overveje følgende, når du vælger sut til dit barn:
• Dit barns alder
• Dit barns hudfølsomhed
• Dit barns præferencer


Philips Avent Ultra Soft sutter

Philips Avents Ultra Soft serie er designet i samarbejde med mødre. Sutterne i denne serie er ultrabløde og fleksible med en suttedel i silikone. Skjoldet er fremstillet i den patenterede Flexifit teknologi, som gør skjoldet ultrablødt og fleksibelt. Skjoldet er i øvrigt med ekstra lufthuller og er med afrundede kanter, som gør, at babys følsomme hud omkring munden bliver skånet, hvilket giver færre irritationer. Selve suttedelen er også ultrablød, og den har en riflet spids, som giver barnet en optimal sutteoplevelse.
Når du køber Ultra Soft sutter fra Philips Avent, får du en pakke med 2 stk. sutter. Du kan vælge imellem to forskellige aldersgrupper, når du køber Ultra Soft sutter fra Philips Avent: 0-6 mdr. og 6-18 mdr. Sutterne bliver leveret i en gennemsigtig boks, som både fungerer som en steriliseringsboks og som en opbevaringsboks.


Philips Avent Ultra Air sutter

Philips Avents Ultra Air serie byder på åndbare og lette sutter. Sutterne i denne serie er især velegnede til din babys følsomme hud: skjoldet i polypropylen er med afrundede kanter, og det har fire ekstra store lufthuller, så huden nemt kan ånde. Suttedelen i silikone er blød og silkeagtig, og den beroliger dit barn, mens det sutter. Ultra Air-serien fra Philips Avent er designet til at tage højde for din babys gane, gummer og tænder, mens det vokser.
Når du køber Ultra Air sutter fra Philips Avent, får du en pakke med 2 stk. sutter. Du kan vælge imellem tre forskellige aldersgrupper, når du køber Ultra Air sutter fra Philips Avent: 0-6 mdr., 6-18 mdr. eller 18+ mdr. Sutterne bliver leveret i en gennemsigtig boks, som både fungerer som en steriliseringsboks og som en opbevaringsboks, til når du er på farten.
Bemærk: Philips Avent Ultra Air fås også i en Night udgave. Sutten har en selvlysende knop, som lyser op i mørket, og derfor behøver du ikke at lede længe efter natsutten, hvis dit barn taber den i løbet af natten.
 
Se vores udvalg af Philips Avent Ultra Air sutter


Philips Avent sutter med navn

På mange af vores Philips Avent sutter er der søde og sjove motiver som dyr, planeter, skibe og sommerfugle på, men på sutterne uden motiver har du mulighed for at få graveret dit barns navn. Du kan også få graveret en sød eller sjov tekst, det er helt op til dig. Derudover kan du vælge imellem flere forskellige skrifttyper og som en ekstra sød tilføjelse indsætte en lille emoji. Du kan altså personliggøre dit barns sut på flere forskellige sjove og søde måder, så find dine favoritsutter fra Philips Avent og leg lidt med de flere muligheder.
Der er flere fordele ved at få graveret navn på dit barns Philips Avent sut. Det er særligt relevant, hvis dit barn snart skal starte i dagpleje eller vuggestue: Her kan sutten nemt forsvinde og blive byttet rundt med et andet barns sut, og det er knapt så hygiejnisk. En navnesut sørger for, at personalet nemt kan se, hvilken sut der tilhører hvilket barn.
 
Se vores udvalg af Philips Avent sutter med navn


Sådan steriliserer du dine Philips Avent sutter

For at sterilisere i mikroovnen skal du blot fylde vand i den medfølgende boks til den markerede streg. Derefter lægger du de vaskede sutter i boksen og tænder for mikroovnen på 750-1000 Watt i tre minutter. Til slut afkøler du sutterne i fem minutter og hælder vandet ud af boksen. Så er sutterne rengjorte og klar til brug igen.
Du kan læse mere om rengøring af sutter i vores blogindlæg "Rengøring af sutter" her.


Philips Avent = Mere end sutter

På sundesutter.dk kan du finde mange flere kvalitetsprodukter fra Philips Avent, udover sutter. Vi har blandt andet startsæt med sutteflasker, sut og flaskebørste, som er den perfekte gaveidé til de nybagte forældre. Derudover kan du også finde de populære brystpumper, både manuel og elektrisk, samt de effektive produkter som sterilisatorposer og dampsterilisator til rengøring af sutter, sutteflasker og brystpumper.