Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Jul

Dagene er blevet betragteligt koldere, og tusmørket sænker sig allerede sidst på eftermiddagen. Hos Littledeluxe er dette tydelige tegn på, at december – årets hyggeligste måned – nærmer sig…

Julen er hjerternes fest og en glædelig tid i en ellers kold og mørk måned. Vi elsker jul, og julen er lig med nærvær, traditioner og hyggelige forberedelser sammen med familien. Når man bliver forælder, ser man pludselig julen i et andet lys end tidligere. Det er en fantastisk oplevelse at introducere de små guldklumper til julens mange traditioner. Det kan være en overvældende oplevelse for de små, fordi julen byder på så mange forskellige nye indtryk. Indtryk som at hente og pynte juletræ, klipning af julehjerter, spisning af risengrød og selvfølgelig glæden ved at give og modtage kalendergaver, adventsgaver og julegaver. De overvældende indtryk vil sætte sig i bevidstheden på de mindste og resultere i, at børnene langsomt opbygger større og større forståelse, glæde og begejstring for julen for hvert år, der går.

Hos Littledeluxe kan du finde gaver til de mindste i enhver prisklasse; ligegyldigt om du er på jagt efter kalendergaver, adventsgaver eller julegaver. Som noget helt særligt har vi i år sammensat en pakkekalender med 24 gaver samt en adventskalender, så du kan glæde de mindste med gaver, der er uundværlige i hverdagen.


Glædelig jul fra Littledeluxe!
Filter
FRIGG & Mushie Pakkekalender
Str. 1
Varenummer: Pakkealender-2022.7

1.100,00 kr. 
FRIGG & Mushie Adventskalender
Str. 1
Varenummer: Adventskalender-2022.6

510,00 kr.